Gemeente

NGK Oegstgeest e.o.

De Nederlands Gereformeerde Kerk van Oegstgeest en omstreken is een christelijke gemeente met ongeveer 600 leden. De gemeente streeft ernaar gericht te zijn op God en zijn Woord, naar betrokkenheid bij elkaar én betrokkenheid bij de wereld om haar heen. Hier kunt u meer lezen over onze visie.

De diensten zijn elke zondag om 10.00u in het Duinzigt College

Ongeveer eenmaal per maand wordt een kerkbrief verspreid waarin naast de kerkdiensten en mensen die bij diverse taken zijn betrokken, ook informatie over lokaal en landelijk nieuws van onze kerk wordt verspreid. De kerkbrief is aan te vragen door een mail te sturen aan de secretaris voor de kerkbrief verzending.

Elk jaar is er een introductietraject voor iedereen die de achtergrond van onze gemeente (beter) wil leren kennen. U bent van harte welkom voor deze vrijblijvende kennismaking met onze gemeente!

Het Kerkelijk Bureau ofwel de scriba is het contactpunt van onze kerk. Je kunt er terecht als je bijvoorbeeld vragen hebt over de kerk, contact wil met het pastoraal team of de diaconie.
Maar ook als je lid wilt worden van de gemeente of vragen/opmerkingen hebt en niet weet bij wie je moet zijn. Stuur een mailtje naar: scriba@ngkoegstgeest.nl