Feest van de Geest

Feest van de Geest
Pinksteren is een feest, het feest van de uitstorting van de Heilige Geest. Dit jaar willen we het Feest van de Geest ondersteunen met het exposeren van kunstwerken gemaakt door gemeenteleden van de NGK en GKV. Dit kan van alles zijn: schilderijen, beelden, quilts, tekeningen, fotografie… Er is geen vast thema gekozen, dus het mag echt van alles zijn. Leuk om zo elkaars creatieve gaven te ontdekken en te bewonderen en elkaar daardoor weer op een andere manier beter te leren kennen. De expositie is van woensdag 30 mei tot en met zondag 16 juni in de Rehobothkerk.
Op Pinksterzondag gaat Pieter Kleingeld voor in de gezamenlijk dienst in Duinzicht. Tijdens deze kerkdienst zal hij aandacht geven aan de velen gaven van de Geest.

Na de diensten op Hemelvaartsdag 30 mei, zondag 2 juni, 1e Pinksterdag 9 juni en zondag 16 juni is er onder het genot van een kopje koffie/thee en iets lekkers, ge-maakt door de jeugd, gelegenheid om de kunstwerken rustig te bekijken in de Rehobothkerk. Daarnaast stellen we de kerk open op dinsdagen (4 en 11 juni), als er markt is in Oegstgeest.